Njutning…

Img_5315Vet inte hur många steg jag trampat på den här kilometerlånga havspromenaden, men det är många.Img_9106Väljer ofta den slingrande vägen utmed havskanten när det är dags att gå hemåt igen. Eller tvärtom.Img_9842Img_9114Img_3339Fortsätter att gå mig själv i spåren. Vet inte hur jag skulle klara av att vara gó o glá om jag inte hade mina promenader. Att efter en arbetsdag ensam gå ner till havet, att smälta dagens alla intryck och bara vara.

Det lilla i vardagen, de små guldkornen i tillvaron, det är njutning för mig. Saknas väl bara vovven 😉

Malta 13 Februari 2014

I LIKE TorsdagstemaTorsdagstema / I Like

Advertisements

11 thoughts on “Njutning…

 1. Såg din strandpromenad i storm sist, det här känns betydligt lugnare och mer rofyllt.
  Det är just det som är så spännande att få se bilder från samma plats men i olika skepnader.
  /Kiki

  Gilla

 2. Förstår att du älskar denna promenad, den är ju såååå vacker! Verkligen nå’t att njuta av och kunna koppla av… med kameran i högsta hugg såklart:-)

  Gilla

 3. Åhh, vilken lycka att kunna få en så fin promenad som en daglig rutin. Det förstår jag att du gillar. Havet är dessutom ständigt föränderligt så vyerna blir nya även om stegen är de samma. Jag skulle önska att du fick en hund att gå där med, hoppas den där surpuppan byter bostad snart…

  Gilla

 4. Tack för den fina rundturen längs med havet. Ljuvligt ser det ut och just nu när vädret är som sämst längtar jag mig bort stundtals. Idag blev det Malta. Ha en fin helg.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s