Grått är inte färglöst…

Grått är temat till veckans fototriss, grått är associerat med trist och färglöst. Trist är dåligt väder, att ha långtråkigt, eller bara vara lite vissen.

Gick ut med kameran för att finna grått. Himlen var blåare än blått och likaså var havet. Här är mina trista bilder, funna så nära, bara ett par steg, ute på terrassen.

Img_2405Den namnlösa blomman som var röd igår har börjat blekna.Img_2398-2Chilipepparn som är så stark, har mist sin forna glans.Img_2390-2Vallmon kom som ett frö med vinden och landade i en kruka fylld med jord. Växte och frodades med sina röda blad, varav idag bara ett finns kvar.

Malta 16 Februari 2014

Advertisements

15 thoughts on “Grått är inte färglöst…

 1. Ja du, det är inte mycket grått här inte och så befriande! Inte trist heller för den delen! Men spontant måste jag säga att grått är verkligen en trist färg, eller det kanske inte ens ska benämnas som färg så trist är det! Det har ju varit en modefärg så överallt har denna trista ickefärg kommit upp. De har målat om mitt trapphus och vad valde för färg….ingen för de valde grått! Usch och fy! Nä, grått som ickefärg är riktigt tråkigt och vädret som gråväder är betydligt roligare! 😉
  Men dina bilder är ljuvliga och så långt i från veckans tema man kan komma! 🙂

  Ha en underbar söndag i ditt underbart färgglada land!

  Gilla

 2. Dom där färgerna och nyanserna får jag vänta på till maj på mina breddgrader 😉 Så det år tur man får kika in till dig och få lite värme i mina blå 😉 Man vaknar verkligen till liv 🙂 Kul att du delar med dig 🙂 En fortsatt trevlig helg! Jag jobbar vidare på varför du är blockerad… Har gått igenom alla 573 två gånger som är blockerad utan att finna dig… Jag måste kontakta wordpress för att få råd.

  Gilla

 3. Jag misstänkte att det skulle bli något mera färgrikt hos dig. Inte har ni väl så mycket gråväder hos er. Vackra är bilderna och skönt att få se något färgglatt. Bra jobbat.

  Gilla

 4. Här fick jag ju nästan ta ett förstoringsglas för att hitta något grått, vilket jag är tacksam för:-) Även om jag också gillar färgen som ger så mycket utrymme för färgglad utsmyckning.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s